Over mij

Louise de Wijk

Ik ben Louise de Wijk, geboren en getogen in Spijkenisse, in een hecht gezin. Nog steeds is onze band hecht en wonen wij gelukkig niet ver van elkaar (lees binnen 15 minuten loopafstand) Mijn grote liefde komt ook uit deze stad en samen hebben wij een zoon en een dochter. We hopen, naar het voorbeeld van onze eigen ouders, samen gelukkig oud te worden. En al zeg ik het zelf, we zijn goed op weg.

Waar ik het uiteindelijk voor doe?
Een glimlach op jouw gezicht. Mijn doel is om jouw dagen zinvol te besteden en je talenten te ontplooien. Samen gaan we op zoek naar activiteiten waar je (weer) energie en kracht van krijgt. Activiteiten die je voldoening geven, maken je namelijk gelukkig en bovendien gezonder. Jou zien genieten van wat je doet, is mijn drijfveer.

Louise_de_wijk_Happy_at_Heart

Professionele begeleiding 

Mijn specialisatie is mijn veelzijdigheid. Als gediplomeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de omgang met mensen met een dementie, ouderen met leeftijdsgerelateerde problematiek en jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ik heb mij altijd ontwikkeld op het gebied van welzijn. Ik geloof namelijk dat ieder mens behoefte heeft aan aandacht en een zinvolle dagbesteding. Het allerleukste van mijn vak vind ik het ontmoeten van mensen. Het maken van contact. Het leren kennen van de ander. En als die ander open staat voor contact met mij, samen op zoek gaan naar activiteiten waar men blij van wordt. En dat is waar Happy At Heart voor staat.